Jag heter Robin Granqvist och är 31 år från Göteborg och jobbar som butikschef på ICA. Jag bor ihop med min fästmö Marie 31 år och vår dotter Hanna 1 år.

Jag köpte mina första träd 2016 efter att jag läst om Better Globe på en blogg om privatekonomi och efter att jag vart med på ett webinarie som förklarade hur Better Globe arbetar i Afrika. Jag började donera pengar till ett barnhem i Ghana efter att jag hade vart i Kenya och Tanzania 2012 och då själv sett hur människorna lever i östra Afrika.

När jag under 2016 började intressera mig för sparande och förstod att jag med hjälp av Better Globe kunde tjäna pengar samtidigt som jag gjorde skillnad för människor i Kenya och Uganda så var jag tillräckligt övertygad för att köpa mina första träd.Eftersom att jag nu vart i Kenya och sett att allt fungerar och att jag träffat många kunder som fått sin avkastning så förstår jag inte varför jag skall sluta?

Eftersom att jag blev så berörd av det jag såg i Kenya och dessutom är övertygad om att affärsidén är hållbar över tid så vill jag hjälpa fler människor i Afrika. Jag vill även ge fler av mina bekanta möjlighet att skapa sig en passiv inkomst. Det bästa med att vara ambassadör är att jag känner att jag bidrar till att hjälpa några av världens mest utsatta människor, jag känner en stolthet över att vara en del av något större. Dessutom är det kul och utvecklande att jobba ihop med andra människor som har samma drivkraft som jag.

Den jobbigaste upplevelsen var när jag såg en kvinna med två små barn gräva efter vatten i en uttorkad flod. Då blev det väldigt tydligt för mig hur priviligierade vi är som bara går till vattenkranen och fyller vårt glas när vi är törstiga. Den roligaste upplevelsen var att se Better Globes trädplantage i Kiambere med flera hundra tusen träd och att prata med de anställda som jobbade där och som berättade om sina förändrade liv tack vare att de nu har ett jobb.


Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna, och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Kommentera

Inga kommentarer