Robin Flint heter jag, älskar att resa och bor vinterhalvåret i Thailand. Tränar mycket och har ett stort intresse för hälsa/välmående. Har sedan några år tillbaka lyckats ta mig ur det så kallade ”Ekorr hjulet” och har numera möjligheten att disponera min tid som jag önskar.

Jag köpte mina första träd för att jag ville göra gott för en del av mina pengar och eftersom jag efter mycket research insåg att mycket av pengarna man ger till välgörenhet försvinner på vägen tyckte jag att det var mycket bättre att köpa träd och Donations paket. Här lär man dessutom folk att ”fiska” istället för att bara ge dom mat för dagen, vilket är viktigt ut ett långsiktigt perspektiv. Det har gjort att jag har fortsatt köpa träd sedan dess för att jag vill göra gott i världen sen tycker jag det är en riktigt bra möjlighet att bygga långsiktiga passiva inkonster

Jag valde att bli ambassadör för att jag inte kan hålla tyst om saker som jag tycker är bra. Detta tar hjälpen till nästa nivå. Som Ambassadör kan jag hjälpa världen, lyfta fler folk ur fattigdom och hjälpa mina vänner att tjäna pengar samtidigt. Det bästa med att vara en ambassadör för Better Globe är möjligheten att verkligen vara med och driva något stort som kanske förändrar hela Afrikas framtid. Och så klart att man kan göra det varsomhelst ifrån.

Jag var nere i Kenya och Uganda sommaren 2017 och det bästa med resan var att se hur gigantiskt det här projektet verkligen är, tror vi satt minst 50 timmar i buss totalt under resan för att åka och besöka skolor, plantager, kontrakt odlare, microlån bank med mera. Jag fick avkastning första gången 2016 och ser fram emot att få avkastning varje år framgent nu.


Spara lite av dina pengar i träd och hjälp till att minska fattigdom

Vi bjuder in dig till att göra skillnad i Östafrika och bidra till en bättre värld. Dina träd kommer att hanteras på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt. Klicka på länken till vår butik och gör ett socialt ansvarsfullt köp idag. Med oss är det lönsamt att hjälpa andra.

Lämna ett svar

Inga kommentarer