Under gårdagen besöktes Kaewa Secondary school som är en av skolorna som får en del av träden som skänks bort när du och andra kunder köper donationspaket.

På skolan har de skapat en grön omgivning, skugga under de varmaste perioderna som ger ökad koncentration till eleverna, kulturförändring avseende träd (motverka snabba pengar). Mukau blir kapital och annan stort används grenarna som ved vid matlagning. Precis som innan, vi hoppas att du har överseende med bildkvalitet och liknande. När alla kunderna kommit hem till Sverige så kommer vi lägga ut fler bilder som är efterbehandlade och gallrade.

Kaewa Secondary School är en av skolorna som får träd från Better Globe utan kostnad. 180630

Eleverna vid Kaewa Secondary school som får några av de träd som skänks bort. 180630

Anna, en av våra kunder med en elev från Kaewa-skolan. 180630

Elisabeth, en av våra kunder vid Tsavo-nationalparken. 180630

Solnedgång i Tsavo-nationalpark, 180630

Relaterade artiklar


Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna, och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Kommentera

Inga kommentarer