I många år har vi årligen bjudit in till stora, öppna och uppskattade event i november. I år vill vi göra något helt nytt och serva alla er befintliga kunder på en högre nivå med ett event som är exklusivt för er; ett event med helt nytt och fördjupande innehåll.

Idag har vi närmare 15 000 kunder bara i Sverige och ni vet ju redan hur Better Globes upplägg ser ut. Tillsammans med er vill vi istället fira och se framåt! Vill du komma och ta del av Better Globes utveckling i Östafrika, höra hur det går för din egen investering och lära dig mer om hur du påverkar samhällsutvecklingen genom dina ekonomiska val?

Bland programpunkterna har vi följande inslag. 

Nyheter, framgångar och planerna framåt

Johan Gustafsson är entreprenören som har Better Globe som ett av sina viktigaste verksamhetsområden. Han har bidragit till att tiotusentals träd har blivit planterade och han ledde även besöket till verksamheten i Kenya och Uganda i somras.

Johan kommer under kvällen att berätta om den konkreta skillnad dina träd gör för människor och klimat och om de framsteg som Better Globe har gjort under det senaste verksamhetsåret. Ni får även höra vilka planer Better Globe har framåt; samarbetet som gör planerna på egen förädlingsprocess verkliga, fokus på partnerbönder och expansionen till Uganda.

Better Globe som en etisk och hållbar del i sitt långsiktiga sparande

Jan Bolmeson är civilingenjören som sadlade om och började folkbilda om privatekonomi. Genom bloggen och podden RikaTillsammans hjälper han varje vecka tiotusentals sparare att ta sitt sparande till nästa nivå. Sedan 2008 har han varit kund till Better Globe och besökt verksamheten på plats fem gånger.

Jan kommer att analysera investeringen i träd, jämföra den med andra typer av sparande och hur man kan använda sparandet i träd som en del i sin portfölj.

Att påverka framtiden och skapa samhällsnytta genom sina pengar och sitt engagemang

Lennart Göthe är företagsledaren som över tid blivit en av Better Globes allra största kunder. Han var den första kunden att resa till Kenya 2006 och brinner för att göra skillnad för människor, natur och samhällen.

Lennart kommer att prata om de senaste trenderna inom hållbart sparande, ”impact investing” och hur vi skapar samhällsnytta genom att aktivt välja var vi placerar våra pengar.

Boka din plats på kundeventet

Jag, Cathrin Nilsson, tillsammans med mina kollegor hälsar dig varmt välkommen. Jag kommer att moderera våra event och jag har själv varit kund till Better Globe sedan 2009. Vi hoppas få träffa många av er kunder på våra event i november.

Vi kan redan nu avslöja att kvällen kommer att innehålla minst en riktigt lönsam överraskning för dig som är på plats.

Boka din plats:

Eventuellt kommer fler orter att tillkomma efterhand. Dessa läggs då upp i kalendariet

Varmt välkommen,
Cathrin Nilsson, Moderator


Lämna ett svar

Inga kommentarer