Från Better Globe i Sveriges sida vill vi tacka alla gamla och nya kunder för det gångna året. 2017 har på många sätt varit ett genombrottsår för oss som arbetar med Better Globe och inte minst för Better Globe generellt.

I det här nyhetsbrevet vill vi ge dig förutsättningarna att få ut så mycket som möjligt av det Better Globe erbjuder. Därför har vi samlat den information som kan vara bra att tänka på så här i början av året.

20 bonusträd med full avkastning

Alla kunder som regelbundet köper ett donationspaket och tio träd per månad under hela 2018, från januari till december, får 20 träd i bonus vid årets slut. Dessa bonusträd förväntas, med dagens växlingskurs, ge en avkastning på ca 40 000 kr. Det här är därför det bästa upplägget för regelbundet köp och gynnar Better Globes dagliga verksamheten mest.

Du ställer in dina regelbundna köp under fliken ”Produkter” följt av flikarna ”Köp donationspaket månadsvis” och ”Köp träd månadsvis” i vänstermenyn när du är inloggad på ditt Better Globe-konto.

Ett donationspaket och tio träd innebär en investering på 223 € per månad. På årsbasis, inklusive bonusträd, blir detta 164 träd till ett pris av 2 676 € eller ca 25 000 kr. Avkastningen från ett sådant ”investeringsår” är hela 34 153 €, eller ca 340 000 kr. Givetvis är det möjligt att köpa ännu fler träd men bonusen förblir densamma.

Bli en ”Smart kund”

Ett annat sätt att göra det mesta av sitt engagemang i Better Globe på är att bli en ”Smart kund”. En smart kund köper sina donationspaket varje månad men ser till att få dem utan kostnad. Det tycker vi är rätt smart och vill därför dela med oss av hur det går till.

Med hjälp av din AID-kod (kundnummer), som består av 4-5 siffror, kan du skapa en egen länk till Better Globes hemsida. Du tar då Better Globes vanliga hemsidesadress men förlänger den med ett snedsträck (/) följt av din AID-kod. Då blir det t.ex. så här: www.betterglobe.com/01234 där du givetvis skriver din egen AID-kod istället för 01234. Detta blir en länk och när någon använder den länken för att bli kund till Better Globe, blir den nya kunden kopplad till dig.

Har du sex eller fler kunder kopplade till dig som köper donationspaket så får du ditt donationspaket gratis två månader senare. Fördröjningen beror på att vi tillämpar 14 dagars öppet köp.

När de kunder som är kopplade till dig köper donationspaket varje månad betyder det att du får ditt donationspaket gratis varje månad. Vi tycker att detta är smart och kallar detta för att vara en ”Smart kund”.

Kunder kopplade till dig

De kunder som kopplas till dig brukar i första hand vara familjemedlemmar, barn och barnbarn, vänner eller kanske det egna företaget. Tänk på att du när som helst under året kan hjälpa andra att bli kunder på det sätt som vi beskrev här ovan.

Då finns det några saker att tänka på. För det första; alla som väljer att bli kund via dig kan nyttja möjligheten att få 20 bonusträd. Om de börjar med sina regelbundna köp först i februari, i mars eller ännu senare är det inget problem. De behöver då bara komplettera sina köp genom att köpa ikapp antalet träd och donationspaket som ”missats” tidigare under året.

För det andra; det som möjligen är lite mer komplicerat är att alla som vill köpa mer än 1 träd regelbundet varje månad behöver göra den inställningen manuellt efter att de har blivit registrerade som kunder. De behöver då logga in på sina konton, gå till fliken ”Produkter” och välja menyvalet ”Köp träd månadsvis” och DÄR fylla i vilket antal träd de vill köpa varje månad framöver. Detta måste göras oavsett vilket antal träd de köpte vid själva registreringen.

För det tredje; Om du har hjälpt någon att bli kund via din länk och du eller hen känner sig osäker på om det blev så som ni ville ha det, tveka inte att skriva till oss på supporten. Vi finns på support@betterglobe.com och hjälper gärna till med alla typer av frågor.

Ha en riktigt fin fortsättning på det nya året

Vi som arbetar med Better Globe vill att alla kunder ska känna sig välinformerade och servade men samtidigt vill vi inte störa alltför mycket. Vi gör vårt bästa för att uppfylla det. Det vi har tagit upp idag är det vi tror är viktigast för dig att veta i dagsläget och vi återkommer när vi har mer att berätta.


Spara lite av dina pengar i träd och hjälp till att minska fattigdom

Vi bjuder in dig till att göra skillnad i Östafrika och bidra till en bättre värld. Dina träd kommer att hanteras på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt. Klicka på länken till vår butik och gör ett socialt ansvarsfullt köp idag. Med oss är det lönsamt att hjälpa andra.

Lämna ett svar

Inga kommentarer