Vi har härmed nöjet att bjuda in dig som har köpt träd till vårt årliga informationsmöte. På kundeventet kommer vi att visa på allt det goda som dina träd har bidragit till och det som har hänt i verksamheten under året. Vi är nämligen väldigt stolta över allt som har åstadkommits.

Du kommer även få lyssna på två kortare temaföreläsningar om hållbart och etiskt sparande samt den goda ekonomiska påverkan som dina trädköp har. Våra sparpengar har nämligen en högre miljöpåverkan än vårt bilkörande eller t.ex. köttkonsumtion. Genom att spara pengar etiskt, hållbart och långsiktigt väljer vi faktiskt vad vi vill ha mer av i framtiden. 

Vi hoppas även kunna visa vår uppskattning till dig som kund genom att matcha 1 donationspaket + 10 träd i månaden-erbjudandet även bortom de 164 träden. Det vill säga att ge dig en möjlighet till lite extra bonusträd. 

Du är välkommen att vara med under en av dessa kvällar och du bokar din plats – som självklart är kostnadsfri – genom att klicka på följande länkar:

Eventuellt kommer fler orter att tillkomma efterhand. Dessa läggs då upp i kalendariet

Vi hoppas att vi träffas där, då vi även kommer att presentera en hel del andra nyheter som vi tror och hoppas att du kommer uppskatta.

Varmt välkommen,
Better Globe i Sverige


Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna, och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Kommentera

Inga kommentarer