Köp träd och donationspaket

Gör ett engångsköp idag

Vänligen ange antalet träd och donationspaket som du vill köpa.

Grattis! Med detta köp kvalificerar du dig för att få 20 bonusträd, värt 4 165 € extra i beräknad avkastning. Bonusträden delas ut i januari men räknas som om de införskaffats i år.

Få 20 bonusträd med månatligt sparande

Antalet träd och donationspaket som du anger nedan är den kvantitet som du köper varje månad från och med den , 01. Du kan stänga av ditt månatliga sparande när som helst via ditt kundkonto online.

För att få bonusträd måste du köpa 120 träd och 12 donationspaket till ordinarie pris under ett kalenderår. Om du vill veta mer om fördelarna med att få 20 bonusträd och ytterligare 4,165 € i beräknad avkastning, besök vår sida för regelbundet sparande.

Ditt engångsköp och ditt månatliga sparande är tillsammans mindre än det antal som behövs för att kvalificera dig för bonusträd. Om du vill vara säker på att du kvalificerar dig så kan du klicka i kryssrutan ovan för att automatiskt justera engångsköpet. Om du lämnar beställningen som den är kan du fortfarande köpa återstående träd och donationspaket före slutet av året för att kvalificera dig för 20 bonusträd.

Grattis! Med detta köp och ditt månatliga sparande ligger du i linje med att kunna få 20 bonusträd i år, värt 4 165 € extra i beräknad avkastning.