För ett par dagar sedan publicerade Svenska Dagbladet en ledarartikel om etiskt, hållbart och långsiktigt sparande, i näringslivsbilagan. Den handlade om att vi många gånger försöker handla ekologiskt och välja miljömärkt men samtidigt glömmer bort våra sparpengar, som faktiskt formar den framtid vi lever i.

För oss i Better Globe är det extra roligt att det var en av våra ambassadörer som fick förtroendet att skriva den artikeln och att den så tydligt går hand i hand med vår verksamhet där du som kund bidrar till att fler träd blir planterade, fler människor kan ta sig ur fattigdom, ökenspridningen och klimathotet minskar och fler barn får möjlighet att gå i skolan samtidigt som ditt sparande växer.

Hösten är annars den period på året då det är lättast att göra kloka val gällande sina Better Globe-träd och donationspaket. Vi vill därför, i det här lite längre nyhetsbrevet, dela med oss av några av de bästa tipsen för dig just nu. Vi återkommer under hösten med mer information, fler tips och förslag på smarta saker att tänka på eller göra som Better Globe-kund.


Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna, och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Kommentera

Inga kommentarer