De senaste åren har Better Globes grundare, Rino Solberg, årligen besökt Sverige i samband med utbetalningen av avkastningen. Han har då, under några kvällar, informerat om hur året har gått och om framstegen i verksamheten, besvarat frågor och berättat om planen för nästkommande år. Det är alltid mycket uppskattat – speciellt för att vi får ta del av allt det goda som konkret händer och har hänt under året.

I år blir det extra spännande, då målen för 2017 var extra högt ställda; att plantera fler träd under det här enskilda året än vad som har planterats sammanlagt under de senaste 10 åren. Rino har lovat att ge en heltäckande uppdatering och att berätta om en hel del framgångar.

Du är välkommen att vara med under en av dessa kvällar och du bokar din plats – som självklart är kostnadsfri – genom att klicka på följande länkar:

Vi kommer även ha ett informationsmöte i Falun veckan efter. Tyvärr har inte Rino möjlighet att delta där, men vi kommer givetvis att ge samma information där som i övriga städer.

Vi hoppas att vi träffas där, då vi även kommer att presentera en hel del andra nyheter som vi tror och hoppas att du kommer uppskatta.


Spara lite av dina pengar i träd och hjälp till att minska fattigdom

Vi bjuder in dig till att göra skillnad i Östafrika och bidra till en bättre värld. Dina träd kommer att hanteras på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt. Klicka på länken till vår butik och gör ett socialt ansvarsfullt köp idag. Med oss är det lönsamt att hjälpa andra.

Kommentera

Inga kommentarer