Först och främst vill vi tacka dig som köper träd och donationspaket regelbundet. Dina köp gör det möjligt för Better Globe att minska fattigdomen och korruptionen samtidigt som man bidrar till att göra världen till en lite bättre plats.

Ett önskemål som vi äntligen kan uppfylla är en ny hemsida med mer information, bilder, videoklipp från verksamheten i Kenya och Uganda. Än så länge finns hemsidan bara på svenska för kunder och på svenska på www-adressen:

På hemsidan kan du läsa mer om de olika delarna i verksamheten såsom:

  • Produkterna – träden, donationspaketen, trädkalkylatorn m.m.
  • Hur Beter Globe arbetar – om det långsiktiga tänkandet, hållbarheten, hjälp till självhjälp m.m.
  • Om Better Globe – om företaget, åstadkommanden, nyckelpersonerna, vanliga frågor och mycket annat.

Hemsidan är bara ett par dagar gammal så vi ber om Du får väldigt gärna skicka feedback till oss på support@betterglobe.com överseende med eventuella stavfel eller saker som mot förmodan inte fungerar. Även om utseendet och informationen är ny, så fungerar den precis på samma sätt som den gamla. Du kan logga in på dina sidor genom ”Logga in”-knappen överst på sidan.

Vikten av regelbundet sparande

På hemsidan har vi även kunnat skriva mer information om några av de sakerna som vi upplever som viktigast, som t.ex. det regelbundna sparandet. Det gagnar verksamheten på plats som kan fortsätta ge människor arbetstillfällen och löner, fortsätta plantera träd och göra gott. Dessutom gagnar det dig som kund också eftersom din förväntade avkastning ökar över tid.

Om du har möjligheten att spara 1 donationspaket i månaden och 10 träd i månaden, så får du dessutom 20 bonusträd som tack för hjälpen i slutet av året. Även om träden är bonusträd, så ger de samma vinstdelning som träd köpta på vanligt sätt.

Om du har några frågor, vill ställa in ett månadssparande så kan du göra det via dina sidor, under ”Produkter” i menyn, eller genom att svara på det här mejlet så hjälper kundservice dig.

Smart kund-konceptet

Nästa steg för dig som redan månadssparar regelbundet i donationspaket, är att få ditt donationspaket gratis. Det är något som väldigt många kunder utnyttjar.

Nu är vi part i målet, men vi tror att när man väl har sett och förstått hur bra Better Globe fungerar och har fungerat de senaste 10 åren, så är alla intresserade av att köpa träd. Det kan dock vara som så att man inte hört talas om det tidigare. Vi hoppas att hemsidan tillsammans med ”Smart kund”-konceptet kan hjälpa till med det.

Better Globe belönar nämligen kunder som köper ett donationspaket regelbundet, varje månad, genom att ge dem det gratis om de hjälper till att tipsa andra om verksamheten. Du kan läsa mer info på hemsidan enligt länken nedan, men i korthet handlar det om att om du bidrar med sex personer som köper ett donationspaket i månaden, då får du ditt gratis som tack för hjälpen.

Vi har sett att detta är något som uppskattas mycket av våra kunder och det är en av anledningarna till att vi nu vill göra vår Svenska hemsida ännu mer informativ och tydlig. Då blir det nämligen enklare att bara hänvisa till betterglobe.se för den som är intresserad av att veta mer.

Som sagt, tack för att du köper träd, gör gott och bidrar till en bättre värld. Vi hoppas att den här nya hemsidan får dig att känna att det verkligen är en så bra grej som det faktiskt är.

Med vänlig hälsning
Better Globe i Sverige


Spara lite av dina pengar i träd och hjälp till att minska fattigdom

Vi bjuder in dig till att göra skillnad i Östafrika och bidra till en bättre värld. Dina träd kommer att hanteras på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt. Klicka på länken till vår butik och gör ett socialt ansvarsfullt köp idag. Med oss är det lönsamt att hjälpa andra.

Kommentera

Inga kommentarer