Verksamheten i Sverige

Verksamheten i Sverige

I Sverige är vi fler än 10 000 kunder som köper träd

Vi har idag ca 20 000 kunder, från över 70 länder som har köpt och köper träd. En stor del av dessa kunder kommer faktiskt från Sverige tack vare våra ambassadörers arbete under flera år. Sverige är därför en nyckelmarknad för oss som vi satsar på.

Precis som vi har valt att finansiera oss genom en crowd-funding modell så har vi även valt att bygga upp vår försäljningsorganisation på ett lite speciellt sätt. Istället för att ha anställda säljare som skulle vara en stor finansiell risk för oss, har vi valt att arbeta med oberoende säljare som får en ersättning på ren provisionsbasis för den trädförsäljning som de bidrar med.

Av ca 13 500 kunder i Sverige arbetar färre än 200 personer aktivt som försäljare (”ambassadörer”) och bara en handfull på heltid. Vi är stolta över att de den absoluta majoriteten av våra kunder är nöjda och vi försöker också uppmuntra dem att vara smarta kunder. En smart kund för oss är en nöjd kund som månadssparar inte bara regelbundet i träd och donationspaket men också berättar om det för andra människor. Vi är naturligtvis glada för nya kunder som vill köpa träd och det är både något vi uppmuntrar och belönar – oavsett om man bara är kund eller ambassadör.

Vem som helst som är en nöjd kund idag kan välja att bli ambassadör genom att göra det valet inne på sina ”Mina sidor”. Vi rekommenderar dock att man kontaktar kundtjänst och tar ett samtal kring vad ambassadörskapet innebär, vilka riktlinjer som finns och vad det kan ge. Kontakta kundtjänst via e-post på support@betterglobe.se.

Informationsmöten

Våra ambassadörer i Sverige anordnar löpande informationsmöten där du som är intresserad kan få mer information om verksamheten, allt det goda vi gör och möjligheten för dig att spara pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt.

En gång om året försöker vi även skicka representanter för verksamheten i Kenya och Uganda till Sverige för att berätta hur det har gått under året och berätta om planen för nästkommande år.

Better Globe i Sverige

I Better Globe har vi valt att i Sverige förlägga vår försäljning på oberoende återförsäljare, så kallade ambassadörer. Anledningen till det är att vi är ett för litet företag för att kunna ha en klassiskt anställd försäljningsorganisation i alla de länder där vi har kunder. Vi ger alla som vill möjligheten att få rekommendera våra produkter och sedan betalar vi ut en fast provision per sålt träd. Du kan ansöka om att bli återförsäljare genom att kontakta oss i kundtjänst eller den som berättade för dig om Better Globe.

Gruppbild på de svenska, danska och norska ambassadörer som var på plats i Kenya och Uganda sommaren 2017.

Gruppbild på de svenska, danska och norska ambassadörer som var på plats i Kenya och Uganda sommaren 2017.

Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna,  och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Boka plats på webinarium

Varje tisdag kl. 20:30 håller vi ett informationsmöte via Internet där du får mer information. Det är självklart gratis och du har möjligheten att ställa frågor.

Boka din plats

Sandra Aviani
Göteborg

Jag letade länge efter placeringsmöjligheter som har mer hållbarhet, mer etisk inriktning och med bra avkastning och för några år sedan hittade jag Better Globe. När jag satte mig in i Better Globes verksamhet och hur de tänker och driver sitt företag blev jag eld och lågor. Äntligen hade jag hittat en investeringsmöjlighet som gav bra avkastning och där flera var vinnare. Min investering ger bra avkastning, den skapar jobbtillfällen, påverkar miljön positivt, skog växer, barnen i Afrika får bättre skolmiljö, mikrofinansiering och sist men inte minst skänker jag även vatten. För mig är detta en investering som betyder något!

Redo att börja köpa träd?

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Börja månadsspara eller köp enstaka träd

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Ny hemsida på svenska!

Först och främst vill vi tacka dig som köper träd och donationspaket regelbundet. Dina köp gör det möjgligt för Better Globe att minska fattigdomen och korruptionen samtidigt som man bidrar till att göra världen till en lite bättre plats. Ett önskemål som vi äntligen kan uppfylla är en ny hemsida med mer information, bilder, videoklippLäs mer…