Idag är en av de roligaste dagarna för oss och förhoppningsvis även för våra kunder. Nu är nämligen alla utbetalningar gjorda för träd köpta och planterade för åren 2006 till 2014. 

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till de 6 751 kunder som köpte träd i perioden 2006 till och med 2014. Ni har idag fått dela på ca 6 000 000 kr. Naturligtvis vill vi även uppskatta dig som köper träd idag och har gjort det de senaste åren, även om du ännu inte har fått dina första utbetalningar. 

Träden som ni kunder köper bidrar till att göra en stor skillnad. De har redan nu hjälpt till att: 

  • Människor får jobb och kan försörja sig själva och sina familjer och på det sättet minskar fattigdomen.
  • Barn får möjlighet att gå i skola och få en god utbildning.
  • Familjer får möjlighet till egen försörjning via mikrolån.
  • Förbättra miljön och minska klimatförändringarna genom att binda koldioxid, stoppa ökenspridning och förhindra erosion.
  • Läs mer om årets resultat

Tack för att du direkt och indirekt bidrar till flera av FN:s globala mål för en hållbar värld. Vi hoppas att du känner dig riktigt nöjd med dina trädköp och känslan av att bidra till en bättre värld.


Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Kommentera

Inga kommentarer