I juli hade vi 20 kunder som besökte verksamheten på plats i Kenya och Uganda. Under två veckor fick de besöka plantagen och arbetarna i Kiambere, kontraktsbönderna i 7Forks-området, bönder som fått mikrolån, skolor som byggts eller renoverats, huvudkontoret i Nairobi och en hel mängd andra saker såsom t.ex. möte med representanter från den ugandiska regeringen. Du hittar redan några av bilderna här.

Eftersom vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot mer än en buss om året med gäster, brukar vi be kunderna som var med att berätta för andra om allt det som det har varit med om och sett. På det sättet hoppas vi att du som kund, ska känna dig extra nöjd i vetskapen att de träd som du har köpt och köper gör en stor skillnad, både för människorna, lokalsamhället och miljön.

Det är därför vi med glädje kan mejla och bjuda in dig som är kund till följande reseskildringar runt om i landet den kommande tiden. Det är helt enkelt en del av kunderna som varit på plats som valt att bli ambassadörer och under en kväll berätta vad de har varit med om, sin egen upplevelse och sina erfarenheter från resan.

Du kan boka din plats via länkarna nedan, självklart är det gratis, men antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

Vi hoppas att du uppskattar den här möjligheten att få första-hands information, bilder och berättelser från personer som nyligen varit på plats.

Om där intresserad av att följa med på en resa i framtiden, anmäl gärna ditt intresse i det här formuläret.

Varmt välkommen,
Better Globe


Lämna ett svar

Inga kommentarer