Smart kund

Smart kund

En smart kund får sina träd utan kostnad

Vi på Better Globe vill att människor runt om i världen ska köpa våra värdefulla och socialt ansvarsfulla donationspaket. För att värva våra kunder i denna ansträngning har vi skapat ett belöningsprogram som våra kunder kan delta i för att få donationspaketet gratis.

Smart kund-belöningsprogram

Varje kund har ett unikt kundnummer som kan fungera som referens för att visa när du har hittat en ny kund till oss. När kunder som du har hittat köper donationspaket varje månad kan det leda till att du kommer att belönas med ett donationspaket gratis.

Vi tror att detta är ett smart sätt att utöka ansträngningarna för att motverka extrem fattigdom i Afrika. Det är smart i den bemärkelsen att det hjälper till att bygga och stödja fler skolor, finansiera fler samhällsägda mikrofinansbanker och ge fler människor tillgång till rent vatten. Det är också smart eftersom fler träd doneras och planteras.

Träden som planteras åt oss i Östafrika av Better Globe Forestry Ltd binder jorden och motverkar ökenspridning. Träden i donationspaketet absorberar också toxiner från luften, tillhandahåller skugga och ger ekonomisk avkastning till de jordbrukssamhällen och skolor som fått de donerade träden.

Donationspaketet är en effektiv social påverkansprodukt som minskar extrem fattigdom över tid. Så det är en smart produkt att köpa och rekommendera till likasinnade vänner och familj som vill hjälpa till att minska extrem fattigdom i Afrika. Att rekommendera donationspaketet är också smart eftersom det kan hjälpa dig att få ditt donationspaket kostnadsfritt. Att vara en ”smart kund” är smart på flera sätt.

Du får ett gratis donationspaket när du har hittat sex kunder som också köper donationspaketet

Du kan naturligtvis hjälpa oss att sprida vår vision till valfritt antal personer. Men så snart du har hänvisat sex nya kunder till Better Globe som köper donationspaketet under en viss månad belönar vi dig med ett donationspaket.

Donationspaketet som du får kostnadsfritt är en kortsiktig besparing om 59 € och inkluderar därutöver en långsiktig avkastning. Den förväntade avkastningen är 408,50 € (från två träd) och du kan kvalificera dig för upp till 12 kostnadsfria donationspaket per år. Förutom att öka din sociala påverkan och koldioxidkompensation avsevärt, kan detta ge dig ytterligare 24 träd som du får avkastning från varje år.

Hur kan jag hänvisa kunder till Better Globe?

Varje kund har ett unikt kundnummer, även kallat AID-nummer. Med ditt kundnummer kan du skapa en affiliatelänk som identifierar de kunder du hänvisar till oss. Det är enkelt att skapa din referenslänk, även kallad affiliatelänk. Oavsett om du använder www.betterglobe.com eller www.betterglobe.se kan du helt enkelt lägga till ”/” och sedan ditt unika kundnummer. Till exempel:

 • www.betterglobe.se/123456
 • www.betterglobe.com/123456

Det här länkningssystemet är redan på plats för alla våra kunder, så allt du behöver göra är att se till att du vet ditt kundnummer, skriva ut din unika länk till vår webbplats och dela den.

Oavsett om du använder länken till din familj, ett företag eller en organisation, ditt eget företag, make/maka, barn eller vem det än är, kommer de att registreras som din kund om deras första köp görs via din referenslänk. Anta att du har en vän på avstånd som är nyfiken på att köpa träd eller donationspaket, eller att du vill berätta för någon om Better Globe. Allt du behöver göra då är att dela länken till vår webbplats med ditt unika kundnummer, såsom framgår ovan.

Vi är tacksamma mot alla våra kunder som pratar om oss och delar vår vision, oavsett om man deltar i vårt frivilliga smarta kund-belöningsprogram eller inte. Oavsett är det till stor hjälp för vår vision om mindre extrem fattigdom på kontinenten och för att skapa ett grönare och friskare Afrika.

Vi hoppas att du kommer att delta i vårt bonusprogram. Det är en smart och givande sak att göra!

Spara lite av dina pengar i träd och hjälp till att minska fattigdom

Vi bjuder in dig till att göra skillnad i Östafrika och bidra till en bättre värld. Dina träd kommer att hanteras på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt. Klicka på länken till vår butik och gör ett socialt ansvarsfullt köp idag. Med oss är det lönsamt att hjälpa andra.

Gör gott, bidra till en bättre värld och tjäna pengar samtidigt.

VÅRA PRODUKTER

Enskilda träd
20 €

 • Beräknad avkastning 208,25 €
 • Minska ökenspridning
 • Neutralisera 500 kg CO2
 • Skapa jobb

Donationspaketet
59 €

 • Beräknad avkastning 416,50 €
 • Donera träd och vatten
 • Stärka den lokala ekonomin
 • Neutralisera 2000 kg CO2
 • Bidra till barns skolgång
 • Stöd kvinnor
Alina Lundberg
Göteborg

Jag och min familj har köpt träd sedan 2008. Vi tycker att det är fantastiskt att vi kan få våra pengar att växa samtidigt som vi gör skillnad för så många andra människor. Jag har själv varit på plats och sett plantagerna och skolorna med egna ögon och idag kan jag inte sluta dela med mig av det till andra människor.

Partners

Contact us

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Svensk upptäcktsresande tar Better Globe till nya höjder

Dhaulagiri är det sjunde högsta berget i världen och är känt för sina branta sluttningar och farliga terräng. Det är ett av Nepals mest ikoniska berg för äventyrsresenärer i Sydasien. Dhaulagiri har bestigits av många kända bergsklättrare, inklusive sir Edmund Hillary som 1953 var den första som nådde toppen på Mount Everest tillsammans med TenzingLäs mer…