Smart kund

Smart kund

En smart kund får sina träd utan kostnad

Vi i Better Globe vill såklart att så många som möjligt köper våra värdefulla donationspaket, och därför har vi skapat en belöning för alla er som hjälper oss att få fler kunder som köper donationspaket. Nedan kan du läsa mer om hur du som kund kan få ditt eget donationspaket helt gratis.

Alla kunder har ett unikt kundnummer som kan kopplas samman för att visa när du varit bidragande till att en ny kund dyker upp hos oss. Och när dina kunder köper donationspaket varje månad kan det leda till att du får ditt eget donationspaket gratis. Vi menar att det är att vara smart på flera olika sätt.

Det smart så till vida att fler skolor kan byggas, fler mikrolån, som kan förändra livet för en hel by, kan finansieras och dessutom är det fler som kan få tillgång till rent vatten. Det är också smart för att det skänks bort fler träd genom donationspaketen, och när dessa träd planteras och växer binder de marken, absorberar gifter i luften vi andas och ger avkastning till den eller de som fick träden.

Det är också smart eftersom du slipper betala för det donationspaket som du ändå tänkt köpa.

Vi belönar alla kunder som hjälpt oss till sex nya kunder som köper donationspaket

Du kan givetvis hjälpa oss att sprida vår viktiga vision till hur många som helst, men redan efter sex kunder som är kopplade till dig genom ditt unika kundnummer, så bjuder vi dig på ditt donationspaket. Varje månad som sex andra personer kopplade till ditt kundnummer köper sitt donationspaket får du nämligen ditt donationspaket gratis.

Donationspaketet som du får utan kostnad är inte bara en kortsiktig besparing på 53 EUR, det har dessutom en långsiktig vinst då du är berättigad till den förväntade avkastningen på 408 EUR också. Detta är vårt bonussystem för kunder, även kallat ”affilatesystem”, som hjälper oss att nå ut med vårt viktiga budskap. Det är en möjlighet man kan utnyttja, men man behöver naturligtvis inte göra det.

Hur gör man?

Alla kunder har ett unikt kundnummer, ett så kallat AID-nummer. Det är ett fem siffror långt nummer, men har du varit kund länge kan det vara kortare. Du använder detta nummer efter hemsidesadressen för att sammanlänka ditt kundkonto med de som registrerar sig via den länken. Oavsett om du använder www.betterglobe.com eller www.betterglobe.se så lägger du till / och sedan ditt unika kundnummer. T ex

  • www.betterglobe.se/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Oavsett om du använder adressen för din familj, något av dina företag, din man, dina barn eller vad det kan vara, så använder du adressen med DITT unika kundnummer. Om du har en vän på distans som är nyfiken på att köpa träd eller donationspaket, eller om du bara vill tipsa någon om Better Globe, så använder du således adressen med ditt unika kundnummer.

Så gör du för att hjälpa oss att sprida vårt viktiga budskap och för att själv bli en, vad vi kallar för, ”Smart kund”.

Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna,  och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Boka plats på webinarium

Varje tisdag kl. 20:30 håller vi ett informationsmöte via Internet där du får mer information. Det är självklart gratis och du har möjligheten att ställa frågor.

Boka din plats

Johan Dahl
Göteborg

Innan jag fick höra om Better Globe så hade jag länge letat efter ett sätt att skapa en hållbar skillnad för människor och miljön i Afrika och samtidigt ge en etisk inkomst till mig. Är så tacksam för att Better Globe ger mig denna möjligheten och rapporterna över vilken skillnad som redan skapats för människorna och miljön värmer otroligt mycket samtidigt som avkastningen ger mig en passiv inkomst som sätter guldkant på tillvaron.

Redo att börja köpa träd?

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Börja månadsspara eller köp enstaka träd

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Skolor engageras i trädplantering

2013 startade KenGen Foundation och Better Globe Foresty ett skogsplanteringsprojekt för att bekämpa ökenspridningen i Kenyas torra och halvtorra marker, speciellt i området runt Seven Forks. Projektet vill uppmuntra och göra det möjligt för skolor att delta i pedagogiska miljöaktiviteter genom att skapa små skogar och trädplantage. Något som ger många positiva feedback effekter förRead more…