Smart kund

Smart kund

En smart kund får sina träd utan kostnad

Vi på Better Globe vill att människor runt om i världen ska köpa våra värdefulla och socialt ansvarsfulla donationspaket. För att värva våra kunder i denna ansträngning har vi skapat ett belöningsprogram som våra kunder kan delta i för att få donationspaketet gratis.

Smart kund-belöningsprogram

Varje kund har ett unikt kundnummer som kan fungera som referens för att visa när du har hittat en ny kund till oss. När kunder som du har hittat köper donationspaket varje månad kan det leda till att du kommer att belönas med ett donationspaket gratis.

Vi tror att detta är ett smart sätt att utöka ansträngningarna för att motverka extrem fattigdom i Afrika. Det är smart i den bemärkelsen att det hjälper till att bygga och stödja fler skolor, finansiera fler samhällsägda mikrofinansbanker och ge fler människor tillgång till rent vatten. Det är också smart eftersom fler träd doneras och planteras.

Träden som planteras åt oss i Östafrika av Better Globe Forestry Ltd binder jorden och motverkar ökenspridning. Träden i donationspaketet absorberar också toxiner från luften, tillhandahåller skugga och ger ekonomisk avkastning till de jordbrukssamhällen och skolor som fått de donerade träden.

Donationspaketet är en effektiv social påverkansprodukt som minskar extrem fattigdom över tid. Så det är en smart produkt att köpa och rekommendera till likasinnade vänner och familj som vill hjälpa till att minska extrem fattigdom i Afrika. Att rekommendera donationspaketet är också smart eftersom det kan hjälpa dig att få ditt donationspaket kostnadsfritt. Att vara en ”smart kund” är smart på flera sätt.

Du får ett gratis donationspaket när du har hittat sex kunder som också köper donationspaketet

Du kan naturligtvis hjälpa oss att sprida vår vision till valfritt antal personer. Men så snart du har hänvisat sex nya kunder till Better Globe som köper donationspaketet under en viss månad belönar vi dig med ett donationspaket.

Donationspaketet som du får kostnadsfritt är en kortsiktig besparing om 59 € och inkluderar därutöver en långsiktig avkastning. Den förväntade avkastningen är 408,50 € (från två träd) och du kan kvalificera dig för upp till 12 kostnadsfria donationspaket per år. Förutom att öka din sociala påverkan och koldioxidkompensation avsevärt, kan detta ge dig ytterligare 24 träd som du får avkastning från varje år.

Hur kan jag hänvisa kunder till Better Globe?

Varje kund har ett unikt kundnummer, även kallat AID-nummer. Med ditt kundnummer kan du skapa en affiliatelänk som identifierar de kunder du hänvisar till oss. Det är enkelt att skapa din referenslänk, även kallad affiliatelänk. Oavsett om du använder www.betterglobe.com eller www.betterglobe.se kan du helt enkelt lägga till ”/” och sedan ditt unika kundnummer. Till exempel:

  • www.betterglobe.se/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Det här länkningssystemet är redan på plats för alla våra kunder, så allt du behöver göra är att se till att du vet ditt kundnummer, skriva ut din unika länk till vår webbplats och dela den.

Oavsett om du använder länken till din familj, ett företag eller en organisation, ditt eget företag, make/maka, barn eller vem det än är, kommer de att registreras som din kund om deras första köp görs via din referenslänk. Anta att du har en vän på avstånd som är nyfiken på att köpa träd eller donationspaket, eller att du vill berätta för någon om Better Globe. Allt du behöver göra då är att dela länken till vår webbplats med ditt unika kundnummer, såsom framgår ovan.

Vi är tacksamma mot alla våra kunder som pratar om oss och delar vår vision, oavsett om man deltar i vårt frivilliga smarta kund-belöningsprogram eller inte. Oavsett är det till stor hjälp för vår vision om mindre extrem fattigdom på kontinenten och för att skapa ett grönare och friskare Afrika.

Vi hoppas att du kommer att delta i vårt bonusprogram. Det är en smart och givande sak att göra!

Börja spara i träd eller boka plats på ett webinarium

Om du också vill vara med och göra gott, bidra till en bättre värld och spara dina pengar på ett etiskt, hållbart och långsiktigt sätt, använd länken nedan.

Varje tisdag kväll kl. 20:30 har vi ett live informationsmöte via Internet, ett så kallat webinarium för dig som vill ha mer information eller ställa egna frågor. Självklart är det gratis och det är ca 40 minuter långt.

Om du har andra frågor, så är du välkommen att läsa mer här på hemsidan. Vi har en sida med de 50 vanligaste frågorna, och du kan självklart kontakta oss på support@betterglobe.com.

Jessica Jäger
Stockholm

Jag fascineras ofta av hur genomtänkt Better Globes affärsmodell är och är djupt berörd av grundarnas starka incitament att utrota fattigdomen i Afrika. Att ge hjälp till självhjälp, så att familjer lyfts ur fattigdom och kan hålla ihop, skapar förändring för enskilda människor, hela familjer och samhället i flera generationer.

Partners

Contact us

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Några ord från Jean-Paul

Låt mig först och främst ta tillfället i akt att önska alla som läser detta nyhetsbrev ett hälsosamt, lyckligt och välmående nytt år 2020 från mig och anställda på Better Globe Forestry. Better Globe Forestry står inför spännande tider, men låt oss först reflektera över 2019 Förra året var ett intressant och utmanande år på olika sätt. ViLäs mer…