Webbinarier

Webbinarier

Få en presentation och lär dig mer om Better Globe

Under pandemin hålls inga möten. Webbinarier och online-presentationer hålls med viss regelbundenhet.

För att hålla dig uppdaterad om ny utveckling och webbinarier med ledningen från antingen Better Globe AS eller Better Globe Forestry Ltd., rekommenderar vi att du följer Better Globes facebook-sida. Dessa officiella zoom-möten är gratis att delta vid, hålls ett par gånger per år och är vanligtvis på engelska.

Andra webbinarier

Webbinarier och online-presentationer av Better Globes produkt-ambassadörer hålls på olika språk och nås lättast genom att kontakta den person som informerade dig om Better Globe. Personen som hänvisade dig till den här hemsidan kan i de flesta fall ordna så att du kan få en gratis presentation av företaget och vad vi gör.

Jonatan Westman
Göteborg

Jag besökte verksamheterna i Kenya och Uganda under en kundresa sommaren 2017 och upplevde den stora skillnad Better Globe gör på plats, med stöd från oss kunder. Det värmer i hjärtat att veta att jag bidrar till att några av de mest utsatta i världen ges nya möjligheter i livet.

Partners

Contact us

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss på support@betterglobe.com

Några ord från Jean-Paul

Låt mig först och främst ta tillfället i akt att önska alla som läser detta nyhetsbrev ett hälsosamt, lyckligt och välmående nytt år 2020 från mig och anställda på Better Globe Forestry. Better Globe Forestry står inför spännande tider, men låt oss först reflektera över 2019 Förra året var ett intressant och utmanande år på olika sätt. ViLäs mer…