Webinar

Webinar

Better Globe Online Høstarrangemang för Kunder 2020 den 15. oktober

Vi vill välkomna dig till vårt online Zoom-evenemang 15. oktober som kund och trädägare. Om du är kund kan du registrera dig här. Eller så kan du bli kund idag och registrera dig efter ditt köp.

Under webbseminariet kommer du att träffa Better Globe Forestry VD, Jean-Paul Deprins. Han kommer att intervjuas på engelska av Better Globe-ambassadör Helena Roth.

Du får också höra från Isabelle och Jakob Saternus (på svenska), som besökte Better Globe Forestry sommaren 2019. De kommer att berätta om sina intryck från resan de gjorde och de positiva effekterna som kunderna från Better Globe AS hjälper att skapa.

Du kommer också att höra om de många nya utvecklingen relaterade till det befintliga trädplanteringsprogrammet och utvecklingsprogrammet för Moringa-odling med partnerbönder i Uganda.

Moringabladen kan skördas redan det första året och upp till fyra till fem gånger om året när träden blir större. Produktion av organiska Moringa-tillskott kommer att ge både jordbrukarna och Better Globe ett kontinuerligt kassaflöde genom åren. Denna nya strategi är mycket bra för vårt företags tillväxt, för lokalsamhällena och för alla våra kunder.

Kunder kan klicka på den här länken för att registrera sig för onlinevenemanget den 15 oktober 2020, 20:00 Stockholm.

Gör gott, bidra till en bättre värld och tjäna pengar samtidigt.